A finals de l’any 2011,  Infermeres innovadores del Coib posaven en marxa el projecte de crear un grup d’Innovació i Tecnologia del Col·legi. l’objectiu que perseguia el grup era molt clar, el de compartir i intercanviar experiències en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Aquesta era la seva presentació: Neix el grup Innovació i Tecnologia del COIB.

Durant dos anys i escaig el grup s’ha donat a conèixer a les infermeres de Barcelona per diferents mitjans. Pot ser el de més èxit ha sigut les dues Tweetparties, la primera va ser tot un èxit amb més d’una cinquantena de participants, que varen poder combinar diversió i feina per parlar sobre el paper de les tecnologies de la informació (TIC) en la professió infermera i compartir opinions amb infermeres pioneres de la web 2.0. A la segona es van compartir experiències d’innovació i tecnologia en sector salut.

Rellançament

A començaments d’aquest 2014 el grup sofreix una remodelació, incorporant noves infermeres innovadores amb la intenció de donar una nova empenta al treball de les infermeres que el varen formar i continuar el seu treball amb forces renovades. L’objectiu està clar, ja el van definir els seus creadors:

convertir-se en un punt de trobada entre les infermeres que desenvolupen projectes 2.0 en l’àmbit de la salut i detectar, aglutinar i fer visibles les propostes de TIC existents en el col·lectiu infermer a Catalunya, prioritàriament, i també a la resta d’Espanya i a nivell internacional.”

No es fàcil però el creiem possible, i per tal de dur a terme aquesta dura feina, ens hem posat a treballar de valent, amb noves iniciatives innovadores, un espai nou com aquest bloc, on donar cabuda a totes les vostres iniciatives innovadores i fer-les més visibles no només al Coib, sinó que al món sencer. Noves propostes per apropar les TiCs a les infermeres de Barcelona i fer-les partícips. Volem ser la vostre referència en aquest àmbit ja no tant nou, però cada cop més important per a la disciplina.

Us donem la benvinguda al nou ITCoib. Aquestes son les noves cares del Grup, algunes ja les coneixeu, d’altres potser, aquests som nosaltres i ens trobem a la vostra dispoció.